}

Vacature Allround Hospitality 

Als allround hospitality medewerker werk je in een hotel, restaurant of bedrijf gericht op recreatie en toerisme. Je werkt achter de balie/receptie/frontoffice, in de bediening en als activiteiten-organisator en -begeleider. Je draagt geen eindverantwoordelijkheid maar begeleidt gasten, voert brede hospitality taken uit en organiseert op operationeel niveau.

Je taken zijn deels uitvoerend, organiserend en ook controlerend. In de bediening kan de allround hospitality medewerker gasten begeleiden, adviseren en gegevens verwerken in de administratie. Je kan ook achter een balie en receptie werken als het aanspreekpunt voor de klanten en gasten, waar je werkzaamheden uitvoert om een commercieel aanbod te realiseren. Je organiseert en begeleidt activiteiten waarbij je ook het aanspreekpunt bent van de gasten. 

Verhuizen naar Bonaire 

Om tijdelijk of voor onbepaalde tijd op het eiland te werken zijn er verschillende regels waar we aan moeten voldoen. Daar begeleiden wij je in zodat je dat niet helemaal van top tot teen hoeft uit te zoeken. We bereiden de reis met je voor en vinden het uiteraard belangrijk dat jij je hierbij goed voelt.  


Tropische bestemming

De bestemming is: Bonaire. Een eiland met veel mooie elementen, zoals mooie horeca, stranden, de prachtige zee en de cultuur. Bonaire heeft een tropisch klimaat, wat betekent dat het vrijwel altijd goed weer is. Bonaire heeft van een van de zachtste klimaten van de Caraïben, werkelijk tropisch en met extreem weinig variatie in zonuren en (zee)temperaturen. Hoewel de regenval de enige kenmerkende verandering is, is het vrij minimaal. April tot en met september kent 22 tot 38 millimeter regen.

Hoe groot, of hoe klein eigenlijk, is het eiland? Ter vergelijking: Utrecht is ruim vier keer zo groot als Bonaire. Dus het eiland is klein maar met veel verschillende mogelijkheden. Nog meer leuke informatie over deze tropische bestemming vind je hier.

shutterstock_387024124
}

Wat kan je verwachten?

  • Accommodatie: een fijn huis waar je met andere werknemers verblijft (zolang er plek is) 
  • Vlucht: je kunt kiezen uit TUI of KLM. De heenvlucht ben je ongeveer 12 uur onderweg, omdat je een tussenstop maakt op Aruba (KLM) of Punta Cana (Tui), terwijl je terug alweer na 9 uur op Nederlandse bodem staat. We zoeken samen naar een goede datum om te vertrekken, waarbij we ook kijken naar de ticketprijzen. Die kunnen per periode nogal verschillen.
  • Aangekomen op Bonaire: De kans is groot dat je samen met meerdere aanstaande collega's naar Bonaire vliegt. Je wordt opgehaald vanaf het vliegveld en naar je woonruimte gebracht. 
  • Hulp bij administratie: Als je maximaal 3 maanden op Bonaire gaat werken, blijf je verzekerd voor ziektekosten bij je huidige verzekeraar (check dit wel zelf bij je ziektekostenverzekering voordat je vertrekt) Ga je langer dan 3 maanden moet je je uitschrijven in Nederland. Je moet dan voor een aantal maanden een ziektekostenverzekering afsluiten, totdat je ingeschreven bent op Bonaire. 
  • Bruto maandsalaris: Je salaris spreek je af met het bedrijf waar je gaat werken. 


Over de functie

  • Allround Hospitality medewerker 😊
  • Bonaire 
  • Nederlands, Engels
  • periode: minimaal 3 maanden


Heb je specifieke vragen? Of wil je meer weten? Neem contact met ons op via:  info@greenflashworks.com

Schrijf je vrijblijvend in 

We nemen na het inschrijven contact met je op om meer over de functie en de mogelijkheden te vertellen. 

Wij werken samen met Youngstars dus schrijf je in en ga opzoek naar je baan op Bonaire! 

Schrijf je hier in!https://youngstars.likewise.ly/sign-up